Magasin Måltid / Kokböcker

Kokböcker

I våra kokböcker, signerade Sveriges skolkockar och seniorkockar, vill vi lyfta fram den offentliga gastronomin och alla dess fantastiska recept som finns i vårt avlånga land.

I Kokbok för världens viktigaste matgäster #1 – den gröna boken – finns över 200 recept på supergod skolmat med tillbehör, anpassade för 4 och 100 portioner, och den varvas med inspirerande bilder och matminnen. Denna kokbok kostar 400 kr/bok, exkl. moms och frakt. Beställer man 10 eller fler betalar man endast 349 kr/bok, exkl. moms och frakt.

I Kokbok för världens viktigaste matgäster #2 – den brandgula boken – finns över 100 recept på härliga middagar, desserter och mellanmål för våra seniorer, anpassade för 10 och 100 portioner. Denna kokbok kostar 350 kr/bok, exkl. moms och frakt. Beställer man 10 eller fler betalar man endast 299 kr/bok, exkl. moms och frakt.

LEVE BRÖD bjuder på en mix av krispiga, mjuka, saftiga och spröda kakor, bullar och bröd. Ett måste i alla offentliga kök! En unik receptbok där kommunernas egna ”proffsbagare”, tillsammans med Sveriges ledande bagare och konditorer, delar med sig av drygt 60 recept på oemotståndliga bröd och bakverk. Denna receptbok kostar Denna kokbok kostar 350 kr/bok, exkl. moms och frakt. Beställer man 10 eller fler betalar man endast 299 kr/bok, exkl. moms och frakt.

TÄNK OM är en kokbok för dig som njuter av god mat och vill att kommande generationer ska få göra samma sak. TÄNK OM är också lägligt nog den perfekta julklappen till dig själv, en vän eller kanske en kund. 25 av Sveriges bästa matkommuner bjuder på hållbarhetstips och klimatberäknade recept – som gillas av alla! Du får också följa med sju matföretag på deras hållbarhetsresa. Boken är på 240 sidor och kostar 375 kr plus moms och porto (vid köp av 10 ex eller fler är priset 335 kr ex moms).

Är ni intresserade av ett eller flera exemplar av våra kokböcker, maila leverans- och faktureringsadress, samt antalet böcker till ulrika@bergkvistpublishing.se