Nyheter / Electrolux Professional ny partner i White Guide Junior  

Electrolux Professional ny partner i White Guide Junior  

I går kunde vi avslöja att 2021 års White Guide Junior-gala kommer att äga rum i Helsingborg. Vi har även glädjen att välkomna flera nya partners till tävlingen.

”Electrolux Professional är ett företag som passar väldigt bra in i vår partnergrupp, de har mycket att erbjuda med sin kunskap och erfarenhet om den offentliga gastronomin. Vi känner att de delar vår ambition att lyfta de offentliga måltiderna till nya höjder. Extra roligt att de får vara med när tävlingen fyller 10 år 2022 – det kommer att bli ett minnesvärt jubileum”, säger Pär Bergkvist, initiativtagare till White Guide Junior och White Guide Senior.

”Det är ett stort nöje för mig och mina kollegor att stå bakom detta samarbete. Vi behöver värna om kvalitén inom den offentliga måltiden. Det finns otroligt många duktiga kockar inom segmentet storkök som varje dag lagar innovativ, god och hållbar mat till våra skolor och äldreboenden. Dessa kockar ska premieras och hyllas”, säger Robin Bosma, Head of Sales, Foodservice Sweden, Electrolux Professional AB.

White Guide Junior startade 2013 och är i dag Sveriges ledande tävling inom offentlig gastronomi.  Varje år besöker och bedömer juryn cirka 300 förskolor, skolor och äldreboenden i jakten på de bästa och mest hållbara offentliga måltiderna i Sverige.

För mer information, kontakta Pär Bergkvist, White Public AB
Tel: 0703-184543
www.whiteguidejunior.com