Nyheter / Laga husmanskost med en twist – vinn en Muurikka!

Laga husmanskost med en twist – vinn en Muurikka!

Vill du forma morgondagens skolmat och ta din utomhusmatlagning till nästa nivå? Skicka in receptet på en klassiker med egen twist, så kan du vinna en muurikka till din skola eller förskola!

PÅ ATRIA gillar vi skolmat, men vi vill göra den ännu bättre. Och vi behöver hjälp! Nu välkomnar vi alla skolkök och förskolekök att delta i tävlingen Skolkockarna som anordnas i samarbete med Bergkvist Publishing AB. Målet med tävlingen är att bidra till hållbar matglädje i våra offentliga kök. Var med, så kan du vinna ett ett komplett stekhällsset med gasolbrännare, D400 Pro, från Muurikka. Stekhällen mäter 58 cm och har en gasolbrännare, samt möjlighet att ha olika temperaturzoner på hällen. I setet ingår skyddspåse och korta ben för användning över öppen eld, vilket gör det perfekt för utflykten.

GÖR SÅ HÄR:

Dela med er av er bästa tolkning av ett klassiskt recept med en twist, med smaker som kan gå hem hos många. Twisten kan till exempel handla om att du byter ut ett tillbehör, smaksättningen eller en råvara i en i övrigt traditionell rätt. Kom ihåg att klassiker kan komma från olika delar av världen!

Receptet ska vara för 10 personer. Ditt tävlingsbidrag skickas till eva@bergkvistpublishing.se senast den 21 januari, inklusive en bild eller video på rätten.

Atria förbehåller sig rätten att använda och publicera recept och bild i egna samt Bergkvist Publishings kanaler.