Nyheter / Orkla blir partner till White Guide Junior

Orkla blir partner till White Guide Junior

Nu kan vi presentera ännu en ny partner i White Guide Junior: Orkla Foods Sverige.
”Orkla är ett spännande, nytänkande företag med en imponerande bredd och ett starkt engagemang både när det gäller hållbarhet och offentliga måltider. Vi ser fram emot att jobba tillsammans med dem och våra övriga partners för att göra årets upplaga av tävlingen till den bästa någonsin”, säger Pär Bergkvist, initiativtagare till White Guide Junior och White Guide Senior.

”White Guide Junior är ett fantastiskt initiativ! Vi vill gärna vara med och lyfta de kockar som gör ett enastående jobb ute i de offentliga köken, dessutom vill vi bidra till att gästerna får njuta av hållbar och hälsosam mat som också smakar gott – något som stämmer väl överens med Orklas egna fokusområden. Slutligen vill vi hjälpa till i omställningen till mer vegetariskt samt stötta och inspirera dem som jobbar med detta”, säger Ellinor Persson, Marknadschef FoodSolutions, Orkla Foods Sverige.

White Guide Junior startade 2013 och är i dag Sveriges ledande tävling inom offentlig gastronomi.  Varje år besöker och bedömer juryn cirka 300 förskolor, skolor och äldreboenden i jakten på de bästa och mest hållbara offentliga måltiderna i Sverige.

För mer information, kontakta Pär Bergkvist, White Public AB
Tel: 0703-184543
www.whiteguidejunior.com