Nytt centrum för matallergi

Astma- och Allergiförbundet kommer att påbörja uppbyggnaden av ett nationellt samordnande kunskapscentrum för matallergi och matöverkänslighet under 2018-2019. Verksamheten ska drivas som en ideell förening...

Kampanjpris på prenumeration av Magasin Måltid!

Nu har vi kampanjpris om ni vill prenumerera på Magasin Måltid till din arbetsplats - intresserad? Maila kajsa@bergkvistpublishing.se för mer information. Ordinariepris för en årsprenumeration...

Kockbristen ska lösas via skolköken

Arbetsförmedlingen, Stockholms stad och Sodexo har startat ett pilotprojekt med kocktrainees för att hitta en lösning på den stora kockbristen i Stockholm. Samtidigt ges möjlighet...

Hur smakar gris?

Nu har grisköttet fått ett eget smakspråk. Det är branschorganisationen Svensk Kött  i samarbete med White Guide-besläktade projektet Tala Smak som har kartlagt grisköttets smakspektrum...